Connect with us
Publicitate

Eveniment

Agresivitate ieşită din comun! După ce şi-a bătut bine soţia, un braşovean a luat la pumni şi picioare şi maşina ei

Publicat

pe

Incidentul de violență domestică ieşită din comun în municipiul Brașov. O femeie a sunat la poliție pentru a reclama că soțul ei a bătut-o brutal în propria locuință, iar apoi a distrus mașina familiei lovind-o repetat cu o bicicletă, dar şi cu pumnii şi picioarele.

Conform informațiilor furnizate de Poliția Brașov, incidentul s-a petrecut pe 22 mai, în jurul orei 19:30. Femeia a contactat imediat autoritățile pentru a raporta agresiunea fizică comisă de soțul ei. O patrulă de poliție s-a deplasat la adresa indicată de victimă și l-a identificat pe agresor drept un bărbat în vârstă de 46 de ani.

Investigațiile preliminare au relevat că în urma unor neînțelegeri dintre cei doi soți, bărbatul și-a agresat soția în garajul casei lor. Într-o manifestare agresivă, individul a lovit cu o bicicletă parbrizul mașinii victimei și a distrus caroseria acesteia cu lovituri de pumn și picior.

Ca măsură de protecție, a fost emis un ordin provizoriu de restricție pe o perioadă de 5 zile, iar bărbatul a fost evacuat din locuința comună.

Publicitate

Ancheta continuă sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, care a constituit un dosar penal în acest caz. La finalizarea investigațiilor, se va propune o soluție legală în funcție de probele adunate și de legea în vigoare.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes