Connect with us
Publicitate

Util

Aglomeraţie pe DN 1 – Poliţiştii au instituit filtre la Dârste, Predeal şi Râşnov şi recomandă şoferilor ruta alternativă pe DN 1 A

Publicat

pe

Poliţiştii au instituit filtre, duminică, la Dârste, Predeal şi Râşnov, din cauza aglomeraţiei de pe Dn 1. Echipajele recomandă şoferilor ruta alternativă pe DN 1 A.

Publicitate

„Începând cu ora 13.00 la Dârste (municipiul Brașov), în Stațiunea Predeal la intersecția DN1 cu DN73A și la Râșnov (intersectia DN73 cu DN73A), s-au instituit dispozitive de dirijare și de informare a participanților la trafic cu privire la valorile ridicate de pe DN1.

Pentru evitarea aglomerației se recomandă ruta alternativă DN1A – Săcele, Cheia, Vălenii de Munte, Ploiești.

Conducătorii auto sunt sfătuiți să respecte indicațiile polițiștilor, să adapteze viteza condițiilor de trafic și de drum, să nu se angajeze în depășirea coloanelor de autovehicule, să manifeste respect pentru ceilalți participanți la trafic, asigurându-se corespunzător înaintea efectuării oricărei manevre de schimbare a direcției, semnalizând totodată această intenție.” a transmis, duminică, IPJ Braşov.

Publicitate

Conducătorii auto sunt sfătuiți să respecte indicațiile polițiștilor, să adapteze viteza condițiilor de trafic și de drum, să nu se angajeze în depășirea coloanelor de autovehicule, să manifeste respect pentru ceilalți participanți la trafic, asigurându-se corespunzător înaintea efectuării oricărei manevre de schimbare a direcției, semnalizând totodată această intenție.

La planificarea călătoriei, luați în calcul folosirea rutelor alternative care pot fi mai puțin aglomerate decât arterele principale.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Bogdan

    31 ianuarie, 2021 at 3:57 pm

    Mai stati naibii acasa ca ati poluat toata valea prahovei cu masinile voastre ..
    Ne am saturat de bizoni in coloana sa stam dupa voi in trafic
    Cica covid pandemie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes