Connect with us
Publicitate

Turism

Aglomerație de nedescris pe pârtiile din Sinaia, în prima zi de vacanţă a elevilor din Prahova

Publicat

pe

Publicitate

Prima zi din vacanța elevilor din Prahova a adus o nouă aglomerație pe pârtiile din Sinaia. Administratorii Gondolei Sinaia au anunțat că nu mai sunt locuri de parcare libere în zonele de îmbarcare, motiv pentru care au lansat și un apel pentru turiști.

Prima zi din vacanța elevilor a venit la pachet cu aglomerație în zona pârtiilor de schi din Sinaia, unde sunt amenajate și deschise pârtiile Drumul de vară (2), Carp (6), Varianta (10), Valea Dorului 2 (13), Floare de colț (14), Panoramic (15), Valea Soarelui 1 (16), Valea Soarelui 2 (17), Lăptici 1 (18), Lăptici 2 (19), Cocora (20), Genune (21), Călugărul 1 (22), Călugărul 2 (23) și Călugărul 3 (24).

Vremea frumoasă de afară, dar și stratul consistent de zăpadă au fost două dintre atuurile pentru care pârtiile din Sinaia s-au numărat printre preferințele celor care și-au propus să-și petreacă săptămâna la munte, transmite observatorulph.ro.

Din păcate, aglomerație a fost nu doar pe pârtie, ci și în zonele de îmbarcare, precum și în zona parcărilor.

Publicitate

„Nu mai sunt locuri în parcare. Încercați, vă rugăm, alte variante – autobuz sau taxi”, a fost recomandarea administratorilor Gondolei Sinaia.

Totodată, administratorii Gondolei Sinaia au revenit cu avertismentul că este interzisă îmbarcarea la Telescaunul Dorului cu placa sau schiurile în mână.

„Debarcarea „pe picioare” este foarte dificilă și duce la accidentări”, au avertizat administratorii Gondolei Sinaia. Mai multe camere de luat vederi transmit live imagini din zona pârtiilor de schi pe www.sinaiago.ro

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes