Connect with us
Publicitate

Turism

Agențiile au început să vândă pachete de vacanță în Heraklion cu plecare din Brașov

Publicat

pe

Agențiile de turism au început să comercializeze pachete de vacanță către Heraklion (Grecia) cu plecări de pe aeroportul din Brașov.

În ofertele agențiilor de turism au apărut pachete de vacanță pe insula Creta din Grecia cu zboruri charter care vor fi operate de pe aeroportul din Brașov.

Compania aeriană care va zbura pe această rută va fi Aegean Airlines, iar disponibilitatea charter-urilor este în perioada 16 iunie – 25 septembrie 2023.

Potrivit ofertelor, charter-urile dintre aeroportul din Brașov și aeroportul din Heraklion vor fi operate în fiecare zi luni, conform BoardingPass.ro.

Publicitate

Orarul zborurilor:
A34279: Brașov (LROV) 15:35 – 17:40 Heraklion (HER);
A34278: Heraklion (HER) 12:45 – 14:50 Brașov (LROV).

Zborurile dintre cele două orașe vor avea o durată de aproximativ două ore, însă este posibil ca orarul de zbor să fie modificat.

Heraklion este a doua destinație către care sunt planificate zboruri charter de la aeroportul din Brașov pentru vara anului 2023.

În prezent, agențiile de turism mai vând pachete de vacanță către Antalya cu chartere care vor fi operate de pe aeroportul din Brașov.

Conform oficialilor din Brașov, aeroportul din Brașov ar urma să fie operabil din mijlocul lunii iunie 2023.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Observator

    29 decembrie, 2022 at 8:28 pm

    Asta chiar e o gluma buna !!! In primul rand ,Aegean Airlines este o companie de linie,cea mai buna si mai reputata companie aeriana din Grecia si nu opereaza zboruri charter !!! Din cate stiu eu,Aegean opereaza numai de pe Otopeni in colaborare cu Tarom spre diverse destinatii din Grecia !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes