Connect with us
Publicitate

Administrație

Agenția fiscală de pe strada Lungă va fi închisă în următoarele două luni. Unde își vor putea achita brașovenii dările locale

Publicat

pe

Timp de două luni, agenția fiscală de pe strada Lungă, numărul 14 va fi închisă. Autoritățile au semnat un contract pentru reabilitarea clădirii, iar lucrările vor dura 60 de zile. Din această cauză, brașovenii care vor să plătească taxele și impozitele locale vor putea merge la ghișeele Direcției Fiscale de pe strada Dorobanților numărul 4, și casieria de la Primăria Brașov.

Publicitate

Firma care se va ocupa de proiect va trebui să facă următoarele reparații la acest imobil: montat lambriu, termoizolație cu vată minerală, montat tavan casetat, vopsit uși lemn, vopsit țevi cupru, reparații pereți (antimucegai) și tencuit, reparații pereți exteriori, zugrăvit cu vopsea lavabilă albă, înlocuire lămpi led, uși vizitare, montare grile ventilație, montat mochetă, tubulatură ventilație, montat ventilatoare baie, injecții infiltrații, montat uși PVC, paravan PVC, radiator, modificat instalație termică, refacere terasament și strat asfalt, pardoseala gresie exterior. Valoarea lucrărilor este de 85.087,54 lei, la care se adaugă TVA.

În cazul impozitelor datorate pe anul în curs, termenele de plată sunt 31 martie și 30 septembrie. Până la 31 martie trebuia achitat și abonamentul de parcare în parcările de reședință. Pentru a veni în sprijinul contribuabililor, Municipalitatea a diversificat de la an la an modalitățile de plată, astfel încât cetățenii să nu fie nevoiți să aștepte la cozi pentru a își achita obligațiile față de bugetul local.

Cea mai nouă metodă de plată, introdusă din acest an, este cea prin intermediul stațiilor de plată SelfPay, instalate în marile rețele de retail, în universități, centre comerciale, piețe, benzinării și magazine de proximitate (localizarea acestora se găsește la adresa https://selfpay.ro/localizare/), însă cetățenii pot plăti taxele și impozitele locale utilizând mai multe modalități de plată:

Publicitate
  • On-line,cu cardul bancar, pe site-ul brasovcity.ro (necesită cont de utilizator sau cheia unică de securitate, aflată în decizia de impunere);
  • On-line, cu cardul bancar, pe site-ul, ghiseul.ro (necesită cont de utilizator);
  • Cu ordin de plată, în lei, prin virament bancar sau internet banking;
  • Cu numerar, în lei, sau cu cardul bancar, la Stațiile de Plata SelfPay
  • Cu cardul bancar, în lei, la ghişeele Direcţiei Fiscale prin terminale de tip POS;
  • Cu numerar, în lei, la ghişeele Direcţiei Fiscale şi agenţii.
Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Publicitate

De Interes