Connect with us

Economic

Află cum poate fi creat un NFT. Eveniment gratuit pentru pasionații de tehnologie

Publicat

pe

CONNECT.IT BRAȘOV powered by ENDAVA VA AVEA LOC PE 26 MAI, LA CORESI BUSINESS CAMPUS

Endava, compania britanică de software prezentă și pe piața brașoveană de aproape 3 ani, organizează o serie de 12 evenimente în care își propune să aducă împreună și să faciliteze schimbul de experiență pentru profesioniștii IT din comunitățile tech din patru țări din Europa Centrală. În România vor avea loc 6 evenimente în orașe diferite din țară, cel de-al treilea eveniment fiind la Brașov.

Întâlnirea de la Brașov, Decoding new tech on the block: NFTs & OpenShift va avea loc pe data de 26 mai la Coresi Business Campus, începând cu ora 18:00, oferindu-le tuturor pasionaților de tehnologie șansa de a vedea live cum poate fi creat un NFT și cum se utilizează platforma OpenShift.

Alexandru Gâtu, Senior Test Consultant și Mădălina Lazăr, Senior Developer, vor aborda teme actuale precum: NFTs, diferențele dintre artă digitală și imagini generate automat de către un computer și caracteristicile OpenShift, platformă integrată de aplicații care permite dezvoltatorilor să se concentreze mai mult asupra codului și mai puțin pe partea de configurare fișiere. Ambele secțiuni vor avea o componentă de live demo.

După discuții și prezentări participanții vor fi invitați la o sesiune de networking în care vor avea ocazia să se cunoască mai bine, să adreseze întrebări, dar și să exploreze mediul de lucru Endava.

Cei care vor să participe o pot face gratuit prin înregistrarea pe platforma dedicată până pe 25 mai.

„Cultura Endava are la bază oamenii, dezvoltarea lor continuă și dorința de a împărtăși din cunoștințele și experiența lor cu cei din jur. Prin Connect.IT Brașov, ne propunem să aducem împreună pasionații de tehnologie și specialiști din zona de tech și să-i provocăm la două exerciții din zona tehnologiilor inovatoare care ne vor schimba viața în viitor: cum se creează un NFT și cum poți exploata la maximum beneficiile oferite de platforma OpenShift”, a menționat Rodica Cârjan-Buliga, People Experience Manager, Endava Brașov.

Prin seria de evenimente Connect.IT, Endava aduce în fața comunităților de profil experți IT din diverse domenii precum dezvoltare software, testare sau managementul aplicațiilor.

„Investițiile în angajații noștri, dar și în comunitățile locale din care facem parte au fost dintotdeauna o prioritate pentru Endava și reprezintă ceea ce ne diferențiază în industrie. Astfel, ne bucurăm să primim în Brașov caravana regionala Connect IT și să continuăm să susținem pasionații de inovație și tehnologie brașoveni prin evenimente dedicate. După o perioadă de întâlniri online, readucem aceste inițiative în comunitatea locală pentru a da pasionaților de IT ocazia să interacționeze și să învețe de la experții în domeniu. Accesul la evenimente este gratuit pentru că ne dorim să fim aproape de comunitățile noastre din întreaga regiune și să le oferim informații și experiențe valoroase”, a declarat Alin Grama, Delivery Unit Manager, Endava Brașov.

După două întâlniri de succes la București și Craiova, meet-up-urile Connect.IT vor continua în alte trei orașe din România pe:

  • 9 iunie – Sibiu
  • 16 iunie – Târgu Mureș
  • 23 iunie – Suceava

Mai multe detalii despre temele abordate în fiecare oraș și modalitățile de înscriere, vor fi publicate în curând pe pagina de social media ale Endava.

Despre Connect IT

Concept powered by Endava, Connect.IT este o serie de evenimente dedicate comunității tech cu scopul de a crea o rețea puternică de profesioniști IT din diverse domenii. Mai mult, prin intermediul Connect.IT, Endava își propune să ofere și o platformă care să faciliteze schimbul de experiențe și bune practici. Seria de evenimente va ajunge inclusiv în locațiile noi ale Endava din România, Moldova, Bulgaria și Polonia.

Despre Endava

Endava este lider în furnizarea de servicii tehnologice de ultimă generație și își sprijină clienții în dezvoltarea propriilor organizații, prin utilizarea soluțiilor scalabile de Distributed Enterprise Agile. Compania ajută clienții să devină companii digitale bazate pe experiență, sprijinindu-i în călătoria lor de la generarea de idei la dezvoltarea și implementarea de produse, platforme și soluții.

Endava avea 10.391 de angajați la data de 31 decembrie 2021, în birourile sale din Australia, Austria, Danemarca, Germania, Irlanda, Olanda, Singapore, Elveția, Marea Britanie, Statele Unite ale Americii și centrele de livrare din Uniunea Europeană: România, Bulgaria, Croația și Slovenia; Țările din Europa Centrală: Moldova, Macedonia de Nord, Serbia, Bosnia și Herțegovina; America Latină: Argentina, Columbia, Uruguay și Venezuela.

(P)

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Publicitate

De Interes