Connect with us
Publicitate

Economic

Afacere inedită. Aerul îmbuteliat din Carpați are succes în India și China. La ce preț se vinde

Publicat

pe

Mihai Arsene a pus pe picioare o afacere de aproximativ doi ani care colectează și îmbuteliază aer direct din Munţii Carpaţi.

Publicitate

Conform Mediafax.ro, vânzările nu au prins în România decât în rândul sportivilor, dar se bucură de succes în China şi India.

„În lumea sportivă, în schimb, românul l-a îmbrăţişat puternic şi este folosit, dar ca şi scut împotriva poluării, nu prea”, a spus antreprenorul.

Doza cea mai mare conţine minim 190 de inhalări şi costă 80 de lei.

Publicitate

Mihai spune că nu elimină poluarea, dar te protejează pe tine, cu atât mai mult dacă ai probleme de respiraţie sau insomnii. „Majoritatea oamenilor îşi desfăşoară viaţa la oraş, în mediul urban unde poluarea capătă amploare şi pragurile sunt depăşite zi de zi, acest produs nu vine decât ca un scut”, explică Mihai Arsene.

Firma are afaceri de 87 de mii de lei si pierderi de 161 de mii de lei in 2019, potrivit siteului Ministerului de Finanţe.

Alexandra este studentă la Medicină şi obişnuieşte să-şi ia aerul pur direct de pe munte.

„Nu aş fi o amatoare a unui astfel de spray, a unui astfel de dispozitiv. Consider că nu poţi înlocui o drumeţie la munte cu un astfel de dispozitiv. Obişnuiesc să merg pe munte o dată sau de două ori pe săptămână în funcţie de cum îmi permite prorgamul”, spune Alexandra.

Sursa mediafax.ro

Publicitate

Foto minunileplanetei.ro

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes