Connect with us
Publicitate

Economic

Aeroportul Braşov mai primeşte două milione de lei din bugetul de stat pe 2023 pentru finalizarea lucrărilor

Publicat

pe

Deputatul PNL Gabriel Andronache, deputatul PNL Cristina Vecerdi şi senatorul PNL Mihai Veştea au depus un amendament la legea bugetului de stat pe anul viitor care a fost adoptat, miercuri în plenul reunit al Parlamentului, şi care prevede alocarea a două milioane de lei în plus, în buget, pentru finalizarea Aeroportului Braşov, înainte de darea în folosinţă a Aeroportului în iunie 2023.

„Împreună cu colegii mei deputat PNL Cristina Vecerdi şi senator PNL Mihai Veştea am depus un amendament la legea bugetului de stat pentru alocarea de fonduri suplimentare necesare finalizării Aeroportului Braşov. Amendamentul nostru a fost aprobat. Am reuşit astfel să aducem la bugetul judeţean 2 milioane de lei care vor contribui la realizarea ultimelor construcţii necesare înainte de darea în folosinţă a Aeroportului în iunie 2023. Continuăm împreună pentru Braşov”, a scris Gabriel Andronache, miercuri pe Facebook, potrivit news.ro.

Plenul reunit al Camerei Deputaţilor şi Senatului a adoptat, miercuri, proiectul legii bugetului de stat pe anul 2023. Premierul Nicolae Ciucă a declarat, în plen, că este pentru prima oară în România când bugetul este aprobat înainte de jumătatea lunii decembrie şi că este „un buget realist, echilibrat, care vizează susţinerea economiei şi protejarea populaţiei”. De asemenea, Legislativul a adoptat proiectul legii bugetului asigurărilor sociale pe anul viitor.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes