Connect with us
Publicitate

Administrație

Adrian Veştea şi-a dat demisia din fruntea Consiliului Judeţean Braşov

Publicat

pe

Consiliul Județean Brașov a rămasa fprp preşedinte. Oficial, astăzi, funcţia a devenit oficial vacantă după ce Adrian Veştea şi-a dat demisia pentru a merge la Ministerul Dezvoltării.

„Mi-am luat astăzi rămas bun de la colegii consilieri județeni. Le-am mulțumit și le mulțumesc și cu acest prilej pentru modul în care am colaborat și pentru faptul că acest for a reușit să pună interesele comunității județului nostru deasupra politicii de partid.

Vreau, de asemenea, să vă mulțumesc încă o dată, dragii mei brașoveni, pentru că m-ați onorat cu încrederea Dumneavoastră și pentru că, în acești ani în care am fost președinte al Consiliului Județean, am simțit susținerea Dumneavoastră. Fără această încredere și această susținere nu aș fi reușit să îmi îndeplinesc angajamentele pe care mi le-am luat față de comunitate și nu aș fi impus administrația noastră județeană drept un model de succes.

Mă despart de Consiliul Județean, dar nu mă despart de Brașov. Nici nu am cum. Nu te poți despărți de locul în care ești acasă. Aici îmi este familia, aici îmi sunt prietenii, aici sunteți Dumneavoastră, oamenii pe care îi simt aproape. Sunt râșnovean, sunt brașovean, iar asta nu are cum să se schimbe.

Publicitate

Când, însă, ești chemat să muncești pentru România, nu poți refuza. Vă asigur că voi face tot ceea ce îmi stă în putință pentru a reprezenta cu cinste Brașovul la București și în fața întregii țări. Este încă un angajament pe care mi-l iau în fața Dumneavoastră!

Continuăm!”, a transmis Adrian Veştea pe pagina de Facebook

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes