Connect with us
Publicitate

Administrație

Adrian Veștea, învins de Rareş Bogdan pentru funcţia de prim-vicepreședinte PNL: „Am fost martorul unei minuni. 1.200 de votanți au furnizat 1.842 de voturi”

Publicat

pe

Publicitate

Președintele Consiliului Județean Brașov, Adrian Veștea, a spus, după ce a pierdut alegerile pentru un post de prim-vicepreședinte în PNL, în fața lui Rareș Bogdan, că a fost martorul unei minuni: „Aproximativ 1.200 de votanți să furnizeze fix 1.842 de voturi”.

„Astăzi, în a doua zi de Congres al PNL am fost martorul unei minuni. Nu, nu este vorba despre biblica înmulțire a pâinilor și peștilor, dar seamănă. Am văzut minunea ca aproximativ 1.200 de votanți să furnizeze fix 1.842 de voturi. Evident, faptul că un candidat la funcția de vicepreședinte a făcut parte și din echipa de numărare a voturilor este tot o minune. Cum zicea Iosif Vissarionovici, nu contează cine votează, contează cine numără voturile. Dictatorul a murit în 1953, dictonul a rămas, că de-aia e dicton. Dar să trecem, că toate trec în viață. Importante nu sunt funcțiile pe care le deții, important este cum le folosești pentru a lăsa ceva bun în urma ta”, a scris duminică seara pe Facebook Adrian Veștea.

Acesta a anunțat că rezultatele votului pentru funcția de prim-vicepreședinte al PNL pentru Comunicare şi Relaţii Internaţionale au fost: Rareș Bogdan 1.107 voturi, Adrian Veștea 690 de voturi, 45 de voturi anulate.

„Mult succes, Rareș Bogdan! Mult succes și celorlalți colegi aleși astăzi în forul de conducere al partidului! Mulțumesc în mod special celor care, în cele două zile de Congres, dar și în campania internă, au ținut la ștaiful liberal și au avut un comportament demn de ceea ce înseamnă PNL în istoria României”, a mai scris Veștea pe rețeaua de socializare.

Publicitate

Acesta a mai spus că liberalii brașoveni se întorc la treabă, „pentru că asta așteaptă oamenii de la noi”.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes