Connect with us
Publicitate

Administrație

Adrian Veştea: „În municipiul Brașov vom construi de la zero Stadionul Tineretului, iar pentru râșnoveni vom moderniza, extinde și dota baza olimpică Valea Cărbunării”

Publicat

pe

Adrian Veștea, ministrul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, a publicat pe pagina personală de Facebook  informații despre noul Stadion Tineretului care se va construi la Brașov, dar şi despre modernizarea complexului de trambuline de la Râşnov. 

Publicitate

Stadionul Tineretului din Braşov va fi refăcut din temelii cu fonduri de la Guvern, prin Compania Naţională de Investiţii (CNI). La finalul lunii noiembrie a anului 2023, consilierii locali brașoveni au votat aprobarea ”Studiului de fezabilitate” și a indicatorilor tehnico-economici pentru proiectul ”Construire Stadion Tineretului Municipiul Braşov”.

„Vești bune pentru iubitorii sportului!

Am semnat astăzi ordinul prin care completăm lista-sinteză a obiectivelor de investiții incluse în subprogramul ”Complexuri sportive”, derulat de Ministerul Dezvoltării, prin Compania Națională de Investiții.

Publicitate

Astfel, vom construi câte o bază sau un complex sportiv în localitățile Abrud, Ciugud (jud. Alba), Arad, Budeasa (jud. Argeș), Bacău, Dofteana (jud. Bacău), Teregova (jud. Caraș Severin), Cogealac (jud. Constanța), Costinești, Niculești (jud. Dâmbovița), Poiana Mare (jud. Dolj), Braniștea (jud. Galați), Roșia de Amaradia (jud. Gorj), Hărău (jud. Hunedoara), Fărcașa (jud. Maramureș), Gornești (jud. Mureș), Sighișoara, Agapia (jud. Neamț), Bahna (jud. Neamț) și Șărmășag (jud. Sălaj).

Și în municipiul Brașov, vom construi de la zero Stadionul Tineretului, iar pentru râșnoveni vom moderniza, extinde și dota baza olimpică Valea Cărbunării.

Toate aceste proiecte vor stimula interesul locuitorilor pentru sport și mișcare, contribuind, astfel, la creșterea calității vieții acestora.

Investind în sport, investim în sănătate!”, a transmis Adrian Veştea.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
2 Comentarii

2 Comments

 1. Emil

  19 ianuarie, 2024 at 1:14 am

  Burtosul PNList si-a batut joc de aeroport, nu a facut nimic pentru o aitostrada care sa lege Brasovul de Sibiu, Bacau, de Comarnic nici nu mai zic, nu a facut nimic pentru un spital in Brasov pe fonduri europene, pe Valea Doftanei totul este blocat si ce s-a gandit el?

  Hai ca ii prostesc cu un stadion pe fraieri.

  Ne vedem la alegeri si cu el si cu toata mafia PSD PNL AUR

 2. Apostolescu Cezar

  19 ianuarie, 2024 at 8:02 am

  Exact ăsta lipsește, un stadion pentru o echipa (?) De liga 17 !
  Bravos națiune !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes