Connect with us
Publicitate

Administrație

Adrian Veştea, despre viitorul Aeroportului Braşov: „Parteneriatul cu FlyLili nu numai că va deschide calea către numeroase destinații, dar va avea și un impact economic substanțial”

Publicat

pe

Publicitate

Ministrul Adrian Veştea a confirmat că FlyLili va avea în curând zboruri de pe Aeroportul Braşov. Anunțul a fost făcut pe pagina de Facebook, acolo unde a spus că a avut şi o întâlnire cu reprezentanții companiei.  

„Un nou capitol pentru Aeroportul Internațional Brașov și pentru întreaga regiune!

Astăzi (n.r. ieri), am participat la o întâlnire importantă pentru viitorul conectivității aeriene în Brașov. Împreună cu Daniel Micu, președintele Consiliului de Administrație al Aeroportului Brașov, și Cătălin Cotruț, CEO-ul FlyLili, am discutat despre noi oportunități și obiective comune care vor sprijini mediul de afaceri brașovean și vor aduce un plus de valoare atât comunității locale, cât și turismului din regiune.

ROMATSA ne-a confirmat din nou disponibilitatea de a ajusta programul de funcționare al aeroportului conform solicitărilor operatorilor aerieni. Acest lucru va permite adaptarea orarului de operare astfel încât să satisfacă eficient cerințele companiilor aeriene active pe Aeroportul Brașov, optimizând astfel experiența tuturor pasagerilor și îndeplinind așteptările acestora.

Publicitate

Parteneriatul nostru cu FlyLili nu numai că va deschide calea către numeroase destinații, dar va avea și un impact economic substanțial asupra regiunii. Anticipăm un impact pozitiv semnificativ asupra turismului, generând noi oportunități pentru afacerile locale și îmbunătățind astfel calitatea vieții pentru toți cetățenii.

Vom reveni în curând cu detalii despre lansarea zborurilor și despre noile destinații accesibile din Brașov.”, a transmis Adrian Veştea pe pagina de Facebook.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
2 Comentarii

1 Comentariu

 1. noapteamintii

  14 aprilie, 2024 at 12:03 pm

  asta (Veştea) ne crede idioti, nu vrea sa ia lacatul de pe aeroport si ne abureste cu un program „flexibil” de la romarta si inca trei zboruri pana la alegeri.
  Brasoveni votati’l daca vrei sa zburati in continuare cu autocarul pana la Otopeni

 2. Amira

  15 aprilie, 2024 at 3:35 pm

  Subscriu și vă susțin și ăsta se crede buricul pământului ca și scripcaru se vad stapăni dar veștea a uitat de podulcare duce la poligonul de la Cincu,vine nebunii peste noi ,și noi infrastructura IOC a uitat cănd a promis ca se va ocupa de acel pod,oare se laudă politruci numai sa fraereasca poporul ?PĂNA CAND?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes