Connect with us
Publicitate

Administrație

Adrian Veştea, despre Aeroportul Braşov: „15 iunie 2023 este data la care se va zbura de la Brașov”. Vor fi zboruri către Chişinău

Publicat

pe

Avioanele ar putea zbura pe cursa Brașov-Chișinău-Brașov. Cel puțin așa declară președintele Consiliului Județean Braşov, Adrian Veștea, care spune că lansarea zborului se discută cu o companie aeriană. Totodată, preşedintele CJ Braşov a transmis şi data când va zbura primul avion pe pe aeroportul din Ghimbav. 

Publicitate

Operatorul nu a fost numit. Veștea, însă, precizează că asemenea circumstanța ar consolida relațiile economice dintre România și Republica Moldova, transmite realitatea.md.

„Am avut discuții cu o companie aeriană. Sunt șanse să avem o cursă aeriană directă pe direcția Braşov – Chişinău”, a declarat Adrian Veştea în cadrul unei conferințe dedicate afacerilor.

Conform oficialului, în iunie ar urma să fie inaugurat Aeroportul Internațional Brașov-Ghimbav. Totuși, nu se știe dacă în aceeași perioadă va începe și operarea zborurilor comerciale sau mai este timp până când vor fi lansate.

Tot Adrian Veştea, în cadrul unei emisiuni a înaintat data de 15 iunie 2023 ca fiind cea în care se va inaugura Aeroportul Braşov. „15 iunie 2023 este data la care se va zbura de la Brașov şi vom avea curse către toate hub-urile importante din Europa”, a declarat Adrian Veștea, președintele CJ Brașov, într-o emisiune televizată de la Nova TV.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes