Connect with us
Publicitate

Economic

Activitate suspendată la o societate comercială din Bod care nu respecta normele sanitare

Publicat

pe

Sâmbătă seara, polițiști din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Feldioara au constatat faptul că la o societate comercială amplasată pe raza localității Bod din județul Brașov se desfășoară o petrecere privată, nefiind respectate prevederile legale impuse în perioada stării de alertă. Polițiștii au legitimat persoanele aflate în interiorul imobilului, acestea fiind sancționate contravențional cu amenzi totale de 1.000 de lei, inclusiv administratorul localului.

Publicitate

Totodată, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Brașov, alături de polițiști locali, au legitimat peste 2500 de persoane, au verificat peste 200 de mijloace de transport persoane și aproximativ 300 de autovehicule. Valoarea totală a amenzilor aplicate pentru abaterile constatate este de 39.500 lei.

Jandarmii din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi “Burebista” Brașov au verificat 12 societăți comerciale și persoane fizice autorizate cu privire la respectarea măsurilor impuse în perioada stării de alertă și au legitimat 44 de persoane, fiind aplicate 14 sancțiuni contravenționale pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală, în valoare de 1700 lei.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes