Connect with us
Publicitate

Eveniment

Acțiunea „BLITZ” a polițiștilor brașoveni – pietonii neatenți au fost sancționați

Publicat

pe

Publicitate

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Brașov, Biroul Rutier și Secțiile 1-5 Poliție au organizat și desfășurat pe data de 11 ianuarie 2023, între orele 10.00 și 11.00, o acțiune tip „BLITZ” pe raza municipiului Brașov. Scopul acțiunii a fost verificarea respectării de către pietoni a normelor legale în vigoare incidente domeniului rutier, precum și verificarea respectării acestora de către toți participanții la trafic.

Totodată, s-a acționat pentru asigurarea unui climat optim de ordine și siguranță publică, precum și pentru prevenirea și combaterea faptelor antisociale.

În cadrul activităților desfășurate, polițiștii brașoveni au aplicat 43 de sancțiuni contravenționale în valoare totală de peste 4.300 lei, pentru nerespectarea prevederilor O.U.G. nr. 195/2002 privind circulația pe drumurile publice, republicată, cu modificările și completările ulterioare. Două certificate de înmatriculare au fost de asemenea reținute.

Dintre aceste sancțiuni, 32 au fost aplicate pentru abateri săvârșite de către pietoni, iar 11 pentru nerespectarea altor prevederi legale privind circulația pe drumurile publice. Reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Brașov au declarat că acțiunile de acest fel vor continua în scopul asigurării unui trafic sigur și liniștit în municipiul Brașov.

Publicitate
Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes