Connect with us
Publicitate

Eveniment

Accident rutier pe DN 73 între Brașov și Cristian: Trafic restricționat, o persoană rănită

Publicat

pe

Cu puțin timp în urmă, un accident rutier a avut loc pe DN 73, în zona dintre localitățile Brașov și Cristian. Potrivit informațiilor furnizate de autorități, incidentul s-a produs pe sensul de mers spre Cristian și a implicat două autoturisme.

Publicitate

Din primele informații disponibile, se pare că accidentul a avut consecințe minore în ceea ce privește rănile suferite de persoanele implicate. O pasageră aflată într-unul dintre autoturisme a avut nevoie de îngrijiri medicale imediat după impact. Echipajele de urgență prezente la fața locului au acordat asistență medicală acesteia, însă aceasta a decis să refuze transportul la o unitate spitalicească pentru investigații suplimentare.

În prezent, polițiștii desfășoară cercetări pentru a determina cu precizie circumstanțele care au condus la producerea acestui accident rutier. Detalii precum viteză, starea drumului, semnalizarea rutieră și alți factori relevanți sunt analizați pentru a se obține o imagine completă asupra evenimentului.

Traficul în zonă se desfășoară cu restricții. Autoritățile au luat măsuri pentru a gestiona situația și pentru a permite echipelor de intervenție să lucreze în condiții de siguranță. Traficul va reveni la normal imediat după încheierea cercetărilor și după ce toate măsurile de siguranță vor fi asigurate.

Publicitate
Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes