Connect with us
Publicitate

Eveniment

VIDEO / Accident aviatic în India. O aernoavă cu 191 persoane la bord s-a rupt în două după ce a depășit pista de aterizare

Publicat

pe

În urmă cu aproximativ două ore, un avion Air India Express care zbura din Dubai către Calicut cu 191 de pasageri la bord s-a prăbușit într-o vale după ce a depășit pista de la destinație.

Publicitate

Imaginile care circulă pe rețelele de socializare arată că fuselajul aeronavei s-a rupt în două părți, așezată pe o vale din apropierea aeroportului Calicut, în statul indian Kerala.

Conform rapoartelor poliției, pilotul și o altă persoană au fost ucise în dezastru. Alte 35 de persoane au fost rănite în accident.

Potrivit presei locale, 15 ambulanțe s-au deplasat la fața locului și au transportat pasagerii și echipajul răniți la spitalele din apropiere.

Publicitate

Într-un tweet, fostul ministru al Turismului a declarat că, deși mulți pasageri au fost răniți, „toți pasagerii au fost evacuați”. Ulterior, poliția a declarat un deces și în rândul pasagerilor.

„A doua tragedie a zilei în Kerala: Air India Express alunecă pe pistă la Kozhikode, porțiunea frontală se desparte, pilotul moare și mulți pasageri sunt răniți”, a scris fostul ministru de stat pentru turism KJ Alphons.

„Am avut noroc că aeronava nu a luat foc.” transmite un supraviețuitor.

Twitter

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes