Connect with us
Publicitate

Social

A trăit 5 ani de zile într-un cort pe Dealul Melcilor

Publicat

pe

Vorbim despre C.C., un botoșănean prin naștere, pe care, însă orașul de sub Tâmpa l-a adoptat cu mult timp în urmă, bărbatul a trăit mai bine de cinci ani într-un cort, lângă bazinul de apă de pe Dealul Melcilor. La cei 64 nu are nici un venit, deși a muncit într-o uzină  brașoveană și în domeniul construcțiilor.

Publicitate

Într-una din misiunile de patrulare prin zonă, un echipaj al Politiei Locale a descoperit „locuința” improvizată și  l-a identificat pe susnumitul. Date fiind condițiile total improprii în care acesta își ducea traiul, agenții Politiei Locale Braşov l-au îndrumat, la sfârșitul lunii aprilie, să se mute în  Centrul pentru Persoane Fără Adăpost. Bărbatul s-a adaptat repede și bine la noile condiții de viața, astfel încât nu își mai dorește să ajungă din nou în stradă. 

După ce au reușit să îi actualizeze actele de identitate, poliţiştii locali, împreună cu reprezentanții Direcţiei de Asistenţă Socială din cadrul Primăriei Braşov au pornit demersurile pentru a-l ajuta să-şi depună dosarul, cu documentele necesare în vederea obţinerii pensiei care i se cuvine pentru munca depusă.

foto: Ploiţia Locală Braşov

Publicitate
Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Publicitate

De Interes