Connect with us
Publicitate

Turism

A început programul „Litoralul pentru toți” cu tarife care pornesc de la 68 de lei pe noapte. Peste 4.000 de locuri de cazare sunt puse la dispoziția turiștilor în perioada de extrasezon

Publicat

pe

Românii care își doresc un concediu pe litoralul Mării Negre, dar nu vor să cheltuiască o avere pentru vacanță își pot rezerva un sejur prin programul „Litoralul pentru toți”. Tarifele la cazare sunt chiar și cu 60% mai mici decât în plin sezon, iar prețurile pornesc de la 68 de lei pe noapte. Vestea bună este că românii își pot achita concediul și cu tichetele de vacanță.

Chiar dacă plajele nu sunt încă amenajate și sunt deschise doar câteva terase, hotelierii din stațiunile de pe litoral își așteaptă oaspeții în vacanță, acum în perioada de extrasezon. 23 de hoteluri din patru stațiuni s-au înscris până acum în programul „Litoralul pentru toți” și lista va crește pe măsură ce vor fi deschise și alte unități de cazare.

Potrivit stirileprotv.ro, tarifele pornesc de la 68 sau 90 de lei pentru o noapte de cazare într-un hotel de două stele și urcă până la 200 de lei, la patru stele. În schimb există hoteluri cu oferte all inclusive unde tarifele ajung la 500 de lei de persoană, pentru cinci nopți de cazare. Vacanța nu trebuie să fie mai scurtă de trei nopți.

„Un tarif, în Saturn, de exemplu un hotel de două stele pleacă de la 90 de lei. La un trei stele tot în Saturn ajunge la 100 de lei pe noapte. În Mamaia, la 3 stele 110 lei pe noapte și un patru stele, în Venus 179 de lei pe noapte cazare cu mic dejun”, a declarat Adriana Conon, directorul de vânzări al unei agenții de turism, citată de aceeași sursă.

Publicitate

„Avem mai multe variante fără masă, cu masă și cu demipensiune. Varianta fără masă este la 775 de lei pentru cinci nopți, cu mic dejun 925, demipensiune 1.275. În momentul de față pe rezervările pe care le avem gradul de ocupare este de 40%”, a spus Mihaela Dudă, managerul unui hotel.

Până la 1 iunie, când va începe cu adevărat sezonul estival, operatorii se așteaptă că jumătate dintre camere să fie ocupate. Potrivit meteorologilor din Dobrogea, turiștii vor avea o vreme blândă, cu temperaturi maxime de aproximativ 20 de grade Celsius. Apa mării, în schimb, nu apucă să se încălzească prea mult. Acum are 10 grade Celsius.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes