Connect with us
Publicitate

Turism

A început Lavanda Fest. Evenimentul are loc până duminică, pe malul lacului Noua, din Brașov

Publicat

pe

Publicitate

Lavanda Fest a revenit la Brașov, iar evenimentul are loc până duminică, 9 iulie 2023, pe malul Lacului Noua. Sub deviza „cumpărați de la români”, evenimentul îi invită pe brașoveni, dar și pe turiști să cunoască producători de lavandă și artizani creativi din toată țara la ediția cu numărul 18.

Participanții vor fi încântați cu lanul mov urban, fotogenic și îmbietor, care este creat prin sumedenia de flori proaspete de lavanda, prin produsele create din lavandă aduse de producători, dar și prin colțurile foto instagramabile pregătite special pentru această ediție de vară.

Peste 50 de producători și sute de creații inedite, făurite local, îi așteaptă pe curioși să se bucure de ele. Artizani și producători de lavandă din Iași, Craiova, Giurgiu, Galați, Vrancea, Bacău, Brăila, Timișoara, Cluj, Constanța și alte orașe se vor aduna la lacul Noua, din Brașov.

Participanții la festival vor găsi:

Publicitate
  • multă lavandă
  • înghețată artizanala și macarons cu lavanda
  • cosmetice naturale avizate
  • aranjamente florale
  • flori și plante aromatice la ghiveci
  • accesorii unice
  • haine din materiale naturale
  • jucării handmade
  • decorațiuni artistice

„Pe lângă ulei esențial de lavandă, care este vedeta evenimentului nostru, avem tot felul de produse cosmetice, accesorii, jucării pentru copii, avem și de mâncat produse cu lavandă, tot felul de dulciuri create artizanal de producători de aici, din Brașov. Limonadă cu lavandă, în weekend vom avea și înghețată cu lavandă, în câteva sortimente diferite, și activități pentru copii. Spectacol de magie vom avea vineri seară. Atunci când suntem bine în interior, putem să emanăm bine și în exterior. Lavanda chiar e un ajutor și un instrument pentru toată starea asta pe care noi încercăm să o dăm altora ca să putem să ne ducem la bun sfârșit sarcinile zilnice”, a declarat organizatorul festivalului, Flori Vioreanu, pentru radiobrasovfm.ro.

Copiii, dar și adulții care vor ajunge la festival vor putea lua parte la ateliere captivante care le vor pune la încercare creativitatea.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes