Connect with us
Publicitate

Social

A început GastroPan 2024. Pasionaţii de brutărie, patiserie, cofetărie şi gastronomie sunt aşteptaţi la Braşov

Publicat

pe

Publicitate

Pasionaţii de brutărie, patiserie, cofetărie şi gastronomie se reunesc, de joi până sâmbătă, la Braşov, la GastroPan 2024, evenimentul emblematic al industriei panificaţiei, patiseriei, cofetăriei şi HoReCa din România.

Pe lângă tendinţele actuale, GastroPan 2024 va fi gazda unor noutăţi fascinante la standurile expozanţilor. De la echipamente de ultimă generaţie până la ingrediente exotice şi soluţii inovatoare pentru brutari, cofetari şi bucătari, participanţii vor avea oportunitatea de a descoperi cele mai noi produse şi servicii din domeniu.

La GastroPan 2024, participanţii vor avea privilegiul de a fi martorii unor demonstraţii live spectaculoase, unde experţii în arta culinară vor prezenta tehnici de preparare inovatoare şi reţete excepţionale.

„De la preparate clasice reinterpretate într-un mod modern până la tehnici revoluţionare de gătit, demonstraţiile live vor oferi ocazia participanţilor de a învăţa direct de la cei mai buni în domeniu”, subliniază organizatorii într-un comunicat.

Publicitate

Pe lângă demonstraţiile live, standurile expoziţionale vor fi pline de tehnologii noi şi inovative care vor schimba modul în care industria alimentară operează. De la echipamente de ultimă generaţie pentru prelucrarea alimentelor la soluţii software avansate pentru gestionarea afacerii, participanţii vor putea descoperi şi testa cele mai recente inovaţii tehnologice care transformă industria.

Show-urile de gătit vor fi o atracţie deosebită la GastroPan 2024, unde bucătarii de renume vor încânta publicul cu „demonstraţii de virtuozitate culinară”. De la preparate elaborate prezentate cu eleganţă şi stil până la reţete simple, dar pline de gust, show-urile de gătit vor oferi inspiraţie şi entertainment în egală măsură.

Participanţii la GastroPan 2024 vor avea oportunitatea de a experimenta şi descoperi experienţe noi şi captivante în cadrul evenimentului. De la degustări de produse locale şi internaţionale până ateliere practice, GastroPan 2024 va oferi o gamă variată de activităţi menite să stimuleze simţurile şi imaginaţia.

În plus, evenimentul va fi un prilej excelent pentru networking şi schimbul de idei între profesionişti din industria alimentară. Participanţii vor avea ocazia să întâlnească şi să interacţioneze cu colegi din domeniu, să stabilească noi parteneriate şi să descopere oportunităţi de colaborare într-un mediu prietenos şi stimulativ.

De asemenea, La GastroPan 2024, concursurile sunt unul dintre punctele de atracţie principale, oferind un cadru perfect pentru a evidenţia talentul şi creativitatea brutarilor, cofetarilor şi tinerilor din întreaga ţară. Aceste competiţii sunt un prilej de a încuraja inovaţia, excelenţa şi spiritul competitiv în rândul profesioniştilor din industria alimentară.

Printre concursurile de prestigiu găzduite de GastroPan 2024 se numără Cofetărie – categoria Tortul Anului 2024 şi Piesă artistică, este dedicată maeştrilor cofetari, care vor fi evaluaţi în funcţie de creativitatea, prezentarea şi gustul deserturilor lor spectaculoase şi va avea loc joi, 14 martie. De la torturi clasice, dar reinventate cu materii prime tradiţionale româneşti până la piese artistice folclorice, concurenţii vor da tot ce au mai bun pentru a cuceri juriul.

Tot joi se va desfăşura concursul Gastronomie – Ziua elevului/studentului bucătar – echipele de elevi/studenţi bucătari vor concura pentru a crea cele mai impresionante şi atractive prezentări punând în valoare abilităţile lor în aranjarea şi decorarea mesei, precum şi în prepararea diverselor preparate culinare.

Vineri, va fi organizat concursul de Panificaţie-Patiserie – categoria Pâinea Anului 2024, Produse de patiserie şi Ziua elevului/studentului brutar. Experţii şi tinerii din industria de panificaţie vor concura pentru a-şi demonstra abilităţile în prepararea celor mai gustoase şi aspectuoase produse de panificaţie, de la pâine şi chifle până la croissante şi specialităţi de patiserie.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes