Connect with us
Publicitate

Turism

A început distracţia la piscinele din Braşov

Publicat

pe

Vremea bună de la munte a scos și în acest weekend foarte mulți oameni din case. La munte nu toți au preferat liniștea oferită de potecile pădurilor. Au fost sute de oameni care s-au dus să se răcorească la piscinele în aer liber. Chiar dacă încă nu au ajuns la mare, toți s-au bucurat de o bună bălăceală.

A fost primul weekend în care brașovenii, dar și turiștii veniți aici s-au putut bălăcii la piscinele în aer liber. După 3 luni și jumătate în care apa a lipsit din bazine, în sfârșit acestea s-au deschis. Vremea a fost extraordinară, toată ziua soarele a strălucit pe cer, iar la prânz termometrele arătau 30 de grade Celsius.

„Şezlongurle sunt aşezate la distanţă, avem dezinfectanţi peste tot. Le punem la dispoziţie oamenilor distanţarea de care au nevoie şi în bazine şi la rând şi la urcarea de la tobogane. Asta, astfel încât să se simtă în siguranţă, să se simtă bine. Şezlongurile sunt dezinfectate în permanenţă, după fiecare client”, a declarat Alina Puchianu, managerul complexului.

Chiar dacă anii trecuți nu vedeai nici măcar un loc liber, acum lumea nu s-a înghesuit așa tare. Cu toate acestea, piscinele sunt pregătite să își primească toți clienții. Pentru siguranța lor, șezlongurile s-au montat la distanța de 2 metri, peste tot sunt amplasate dispozitive cu dezinfectant, iar pe podelele sunt marcate cu semne de distanțare.

Publicitate

„Au piscine exterioare, au zona nouă deschisă anul trecut, cu trei tobogane, au zone de plajă, au terase, muzică, soare, tot ce le trebuie pentru o zi de vacanţă”, a completat Alina Puchianu.

Pentru o bălăceală bună cei care vor să vină aici plătesc 25 de lei pentru două ore, sau 60 de lei dacă vor să stea toată ziua.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes