Connect with us
Publicitate

Administrație

A început curăţenia de primăvară pe străzile din Braşov. Se curăţă mizeria de pe marginea drumurilor principale

Publicat

pe

Publicitate

Pentru că vremea este foarte bună pentru această perioadă, Primărie a cerut operatorului de salubrizare, Comprest SA, ca, în perioada 15.02 – 11.03, să facă salubrizarea pe străzile principale. Asta pentru a pregăti Luna curățeniei. Astfel, de marți, 15 februarie, mai multe echipe ale Comprest au început să cureţe rigolele pe străzile principale și să spele elementele de semnalizare cum ar fi separatoarele de sensuri. În cazul acestora, din cauza temperaturilor negative de pe timpul nopții, ele sunt demontate și spălate la sediul operatorului.

Odată ce temperaturile pe timpul nopţii vor crește, se va începe spălarea și a parapeților de protecție din metal (liselor), activitate care se va derula la fața locului. Obiectivele acestei acțiuni este de a reduce cantitatea de praf (PM-uri) care ajunge în atmosferă și de a pregăti demararea campaniei de curăţenie de primăvară.

Aceste activități se vor derula pe următoarele străzi:

  • Lotul 1: Calea București, str. Carpaților, Str. Poienelor, str. Saturn, Str. Zizinului, str. Lacurilor, str. Stejarului, str. Brazilor, b-dul Valea Cetății, b-dul Muncii, str. Dobrogeanu Gherea, str. Toamnei, str. Hărmanului, str. N. Titulescu, str. N. Bălcescu, str. Mureșenilor, Șirul Livezii.
  • Lotul 2: str. Hărmanului, str. 13 Decembrie, str. Lungă, str. De Mijloc, str. Avram Iancu, str. Alexandru Ioan Cuza, b-dul Gării, b-dul Mihail Kogălniceanu, b-dul Victoriei, str. Stadionului, Șoseaua Cristianului, b-dul Griviței, str. Aurel Vlaicu, str. Mihai Viteazul, b-dul Alexandru Vlahuță, Calea Făgărașului, Calea Feldioarei.

Elementele de semnalizare rutieră vor fi spălate în zilele în care se vor desfășura activitățile pe strada respectivă, în funcție de condițiile meteo.

Publicitate
Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes