Connect with us
Publicitate

Eveniment

A furat scule dintr-o magazie din Codlea și a ajuns în spatele gratiilor. Polițiștii au descoperit că hoțul a mai dat o spargere în oraș

Publicat

pe

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Codlea, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, au efectuat acte de urmărire penală, care au dus la identificarea și reținerea unui bărbat, bănuit de săvârșirea infracțiunilor de furt calificat.

Publicitate

La sfârșitul lunii iunie polițiștii au primit o sesizare, în care o persoană semnala faptul că, dintr-o magazie, i-ar fi fost sustrase mai multe scule și aparate electrice, ceea ce i-ar fi creat un prejudiciu important.

Activitățile pe care polițiștii le-au desfășurat după primirea sesizării, au dus la identificarea celui bănuit, fiind vorba despre un bărbat de 24 de ani, din municipiul Codlea.

Ca urmare a acestor date, la data de 25 iulie, cu sprijinul polițiștilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale – Brașov, a fost pus în aplicare un mandat de percheziție domiciliară, la locuința persoanei bănuite de comiterea furtului.

Publicitate

În acest context cercetările polițiștilor au mai stabilit că tânărul percheziționat ar fi bănuit de încă un furt de echipamente electronice, comis în aceeași perioadă, tot în localitatea Codlea.

În urma administrării probatoriului, polițiștii au dispus măsura reținerii pentru 24 de ore față de persoana cercetată și introducerea sa în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Brașov, iar judecătorul de drepturi și libertăți, în fața căruia a fost prezentat astăzi, 26 iulie, a hotărât arestarea preventivă pentru o perioadă de 30 de zile..

Activitățile de cercetare sunt continuate de către polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale Codlea, sub supravegherea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, urmând a se propune soluția legală corespunzătoare la finalizarea anchetei.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes