Connect with us
Publicitate

Eveniment

A furat 10.000 de lei dintr-o casă din Apața și a fost prinsă de polițiști după aproape jumătate de an

Publicat

pe

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Hoghiz au identificat și reținut o persoană care ar fi sustras dintr-o locuință o sumă importantă de bani.

Acțiunea infracțională a femeii s-a petrecut la finalul anului trecut, când proprietarul unui imobil, din localitatea Apața, județul Brașov, a sesizat polițiștii cu privire la faptul că din locuință îi lipsește suma de aproximativ 10.000 de lei, fără a cunoaște împrejurările în care acesta a fost sustrasă.

Cercetările pe care polițiștii le-au desfășurat după primirea sesizării au dus la stabilirea identității persoanei suspecte și la darea acesteia în urmărire.

Astfel, la data de 19 mai, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Zărnești au identificat-o pe femeia bănuită de comiterea furtului și au condus-o la unitatea de poliție, unde, în baza materialului probator existent, s-a dispus prin ordonanță reținerea acesteia pentru o perioadă de 24 de ore și introducerea sa în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Brașov.

Publicitate

Dosarul, în care femeia este cercetată pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat, se află în lucru sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Rupea, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie dispuse măsurile legale.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes