Connect with us
Publicitate

Eveniment

A fost razie la Prejmer. Peste 20 de amenzi în valoare de 10.000 de lei în doar patru ore

Publicat

pe

Ieri, între orele 15.00 – 19.00, polițiști braşoveni au făcut o amplă razie pe raza comunei Prejmer. Oamenii legii au verificat maşinile care transportă animale vii sau material lemnos. Polițiștii au legitimat 56 de persoane, au verificat 47 de vehicule și au făcut 32 de testări cu aparatul etilotest. Au fost aplicate 21 de sancțiuni contravenționale în valoare totală de 9.750 lei. Totodată, au fost reținute două certificate de înmatriculare și au fost constatate în flagrant treiinfracțiuni la regimul rutier, după cum urmează:

Publicitate
  • un bărbat, în vârstă de 54 ani, a fost depistat în trafic, în timp ce conducea un autoturism, fără a poseda permis de conducere. La solicitarea cadrelor de poliție de a prezenta documentele personale și ale autovehiculului condus, bărbatul a prezentat un permis de conducere asupra căruia există suspiciunea că este fals. În cauză a fost întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de “conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, “falsul material în înscrisuri oficiale” și “uzul de fals”, dosar instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, în care se va propune soluție legală la finalizarea anchetei.
  • Doi tineri, cu vârste de 16 și 20 ani, au fost depistați în trafic, conducând mopede ce nu erau înmatriculate și fără a poseda permise de conducere. În ambele cazuri au fost întocmite dosare penale sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de “conducerea unui vehicul fără permis de conducere” și “punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat”, dosare instrumentate sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, în care se vor propune soluții legală la finalizarea anchetelor
Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes