Connect with us
Publicitate

Eveniment

A fost razie în Braşov. Poliţiştii au căutat maşini modificate. Aproape 170 de amenzi, în valoare de peste 60.000 de lei

Publicat

pe

Publicitate

În perioada 02 – 05 octombrie 2021, polițiști braşoveni au organizat acțiuni pe raza municipiul Brașov, ce au avut ca principal scop depistarea autovehiculelor, ce prezintă modificări aduse elementelor de caroserie și sistemelor de evacuare a noxelor. Poliţiştii au aplicat 159 de amenzi, în valoare de 61.900 de lei 

De asemenea, acțiunile au vizat și conștientizarea participanților la trafic cu privire la riscurile la care se expun dacă nu sunt respectate normele legale, depistarea și sancționarea conducătorilor auto care nu respectă regimul legal de viteză, prevenirea și combaterea conducerii autovehiculelor de către conducători auto aflați sub influența alcoolului, menținerea ordinii și siguranței publice, combaterea faptelor antisociale.

În cadrul activităților au fost utilizate aparatele Trucam și Autovision, precum și aparatele DrugTest și alcooltestele.

Pentru abaterile constatate, polițiștii brașoveni au aplicat 159 sancțiuni contravenționale pentru nerespectarea prevederilor privind circulația pe drumurile publice, republicată în valoare totală de peste 61.900 lei.

Publicitate

De asemenea, polițiștii au reținut 3 certificate de înmatriculare și 5 permise de conducere în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce vehicule pe drumurile publice.

Totodată, polițiștii au constatat două infracțiuni la regimul rutier, respectiv conducerea unui vehicul sub influența alcoolului și conducerea unui vehicul sub influența substanțelor psihoactive.

În ambele cazuri au fost întocmite dosare penale instrumentate sub coordonarea unităților de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes