Connect with us
Publicitate

Social

A fost lansat site-ul autostrăzii Brașov – Comarnic – Ploiești. CNAIR: Informații actualizate periodic, stadiul la zi și soluții pe termen scurt pentru degrevarea traficului pe Valea Prahovei

Publicitate

Publicat

pe

Compania de Autostrăzi a lansat site-ul pentru autostrada A3 Ploiești – Brașov, proiect pentru care pentru prima dată din 2005 vor fi revizuite studiile și va fi realizat și proiectul tehnic. „La adresa www.ploiesti-brasov.ro puteți găsi informații actualizate periodic, astfel încât cei interesați de stadiul proiectului să afle date la zi despre cum avansează acesta”, transmite CNAIR. Site-ul conține pe lângă o secțiune privind stadiul la zi, și una privind soluțiile pe termen scurt pentru traficul pe Valea Prahovei, dar și o galerie video cu filmări din dronă cu zona pe unde ar urma să treacă viitoarea autostradă.

Publicitate

Potrivit CNAIR, site-ul are o structură simplă, ușor de urmărit:

– În secțiunea „Despre proiect – Stadiul la zi” aflați detalii despre calendarul activităților și despre etapele importante bifate până acum.
– Dacă accesați „Despre proiect – Soluții pe termen scurt”, puteți regăsi informații despre demersurile CNAIR și ale autorităților locale pentru degrevarea traficului de pe Valea Prahovei.
– În „Media” sunt încărcate comunicate de presă pe subiect, fotografii, filmări din dronă cu traseul, interviuri cu proiectanții și cu autoritățile locale direct interesate de concretizarea A3 Ploiești-Brașov.
– Toate articolele noi vor apărea și pe home page (secțiunea „Acasă”), astfel încât noutățile să fie vizibile prin simpla accesare a site-ului.

Video din dronă de pe Valea Prahovei

Publicitate
video
video
Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes