Connect with us
Publicitate

Administrație

A fost lansat primul newsletter creat de Forumul Orașelor Verzi. Informațiile sunt dedicate administratorilor publici din România

Publicat

pe

Forumul Orașelor Verzi (FOV) lansează „Green Cities”, un newsletter care oferă soluții concrete, realizabile, pentru personalul din administrația publică responsabil de gestionarea orașelor. Acesta este primul newsletter dedicat administratorilor publici care vine în întâmpinarea nevoilor și intereselor acestora în promovarea sustenabilității și gestionarea eficientă a resurselor în mediul urban.

Un ghid vital care livrează soluții concrete, informații relevante și inspiraționale, promovează modele de bune practici și încurajează schimbul de experiențe și idei, cu scopul de a contribui la construirea orașelor verzi și sustenabile.

Prin intermediul acestui newsletter lunar, vor fi prezentate soluții concrete, care pot fi realizabile în țara noastră, modele de bune practici care au funcționat în alte părți și care pot fi adoptate în orașele din România. În plus, vor fi oferite unelte care să ajute la dezvoltăm orașele pe care autoritățile locale le gestionează.

Inițiatorii proiectului își doresc ca acest newsletter să devenină o sursă de inspirație și un instrument de lucru valoros pentru personalul din administrația publică, contribuind la promovarea unui proces decizional mai informat și mai sustenabil în administrarea orașelor.

Publicitate

Printre subiectele abordate în newsletterul green cities se numără planificarea urbană durabilă, mobilitatea verde, gestionarea eficientă a resurselor naturale, energiile regenerabile, inovarea tehnologică și multe altele. Fiecare ediție lunară va aduce în atenție subiecte relevante și soluții practice adaptate nevoilor și provocărilor orașelor noastre.

Românii interesați să afle informațiile pregătite în acest newsletter se pot abona AICI.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes