Connect with us
Publicitate

Util

A fost cea mai rece noapte din această toamnă. La Braşov, -1 grad Celsius

Publicat

pe

Noaptea care a trecut a fost cea mai friguroasă din această toamnă, cu temperaturi negative în toată zona centrală și de nord, dar și în Banat. La Timișoara, de exemplu, termometrele au arătat 0 grade Celsius chiar și la ora 8 dimineață. Și în București a fost frig, termometrele arătând 3-4 grade pe timpul nopții.

Publicitate

Cel mai rece a fost noaptea trecută în zona Transilvaniei, în special în depresiunile din Carpații Orientali. La Brașov s-a înregistrat o minimă de -1 grad Celsius, în timp ce la Miercurea Ciuc, în mod tradițional un pol al frigului în România, termometrele au arătat -6 grade. Și la Târgu Mureș sau Satu Mare au fost temperaturi sub pragul de îngheț.

Potrivit reglementărilor în vigoare, pentru românii care sunt conectați la sistemul centralizat de încălzire se va fi furnizată agent termic atunci când afară se vor înregistra +10 grade Celsius sau mai puțin, timp de trei zile consecutive.

Din fericire, de vineri vremea va intra într-un proces de încălzire. La prânz se vor atinge până la 15 – 17 grade, iar pe alocuri chiar 18 – 20 de grade.

Publicitate
Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes