Connect with us
Publicitate

Util

A fost anunţată oficial şi cea de-a 3-a destinaţie pentru avioanele care vor decola de la Braşov, după Antalya şi Creta

Publicat

pe

Publicitate

Au fost anunțate, oficial, primele zboruri de pe Aeroportul Internațional Brașov. Este vorba de trei zboruri charter către două destinații turistice foarte căutate de români. Primul zbor spre Antalia va fi efectuat pe data de 16 iunie, iar primul zbor spre insula grecească Creta, pe 19 iunie. Sunt programate câte două zboruri, săptâmânal, spre Turcia și unul spre Creta.

Și orarele sunt destul de convenabile, majoritatea zborurilor fiind în jurul orei prânzului, la dus și la întors, iar cele 2 companii sunt companii românești.

Zborurile au fost lansate de cea mai longevivă agenție de turism din România, transmite Radio România Braşov FM.

“Destinațiile sunt Turcia, Grecia, pentru că la început trebuie să venim cu destinațiile cele mai vândute. La toate agențiile din Brașov, oriunde s-ar duce brașovenii găsesc aceste plecări. Prețurile pornesc de la o săptămână – la început, în luna iunie – poate să fie o săptămână în Grecia cu 450 de euro, care este foarte puțin, după părerea mea, în contextul actual. Asta înseamnă avion, cazare, demipensiune la hotel de 3 stele, plus transferul la hotel și asistență ghid. În acest moment, pe Antalya, la cele două zboruri, la numărul de locuri pe care îl avem noi, avem 35%. Au mers foarte bine rezervările pe Antalya, nu numai în Brașov, dar în toată țara, pentru că sunt reduceri foarte mari. La Grecia, în jur de 20%, care sunt niște grade de ocupare pentru acest moment foarte bune”, a precizat Alin Burcea, patronul agenției.

Publicitate

Alin Burcea a mai spus că din toamnă se vor introduce chartere pentru aeroportul egiptean Hurgada, urmând ca de anul viitor să se dubleze numărul de curse spre destinațiile deja existente și să se adauge altele noi, cum ar fi Spania sau insula Rhodos.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes