Connect with us
Publicitate

Social

”A DOUA ȘANSĂ e în mâinile tale!”, campanie pentru întreținerea urşilor de la sanctuarul Libearty din Zărnești

Publicat

pe

Asociaţia Milioane de Prieteni, Libearty Zărnești, sanctuarul urșilor bruni eliberați din captivitate, a fost creat în 2005, cu scopul de a acorda acestor animale șansa la o viață normală, departe de gratiile care le-au marcat existența.

Publicitate

Smulși din propria casă, ținuți captivi ani la rând, maltratați pentru a învăța ”trucuri”, folosiți ca sursă de câștiguri imorale de diferiți patroni de restaurante, hoteluri, persoane fizice sau circuri, urșii care au ajuns în Sanctuarul de la Zărnești au primit A DOUA ȘANSĂ.

În 15 ani, peste 130 de urși au găsit aici o nouă casă și s-au readaptat paradisului natural pe care îl pierduseră fără voie. În plus, Asociaţia Milioane de Prieteni Libearty reprezintă o declarație nerostită de libertate a animalelor sălbatice ținute captive în mod ilegal, Asociația Milioane de Prieteni fiind organizația care a militat permanent pentru schimbarea legislației și pentru instituirea de pedepse penale pentru autorii acestor fapte.

Chiar și în 2020, în România și în alte țări ale Europei de Sud-Est, există din nefericire în continuare urși ținuți captivi, în condiții greu de imaginat. Sunt animale născute libere, a căror existență a fost schimbată de oameni, în mod brutal și nedrept.

Publicitate

Sub sloganul ”A DOUA ȘANSĂ e în mâinile tale!”, campania inițiată de Asociaţia Milioane de Prieteni Libearty Zărnești se adresează tuturor iubitorilor de animale, deopotrivă persoane fizice și reprezentanți de companii, chemați să se implice pentru întreținerea urșilor care trăiesc acum în sanctuar și în eforturile de salvare a celor care sunt în continuare prizonieri fără voia lor.

Implică-te prin donație sau sponsorizare pe: http://sansaursi.ro/ sau contactează-ne: [email protected], tel: 0725828233

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes