Connect with us
Publicitate

Eveniment

A dat două spargeri într-o shaormerie din Brașov și a ajuns în spatele gratiilor. Cum acționa tânărul care a furat din același local, la o distanță de câteva nopți

Publicat

pe

Polițiștii Secției 5 Poliție Brașov au reușit identificarea și prinderea unei persoane bănuită că ar fi autoarea unor furturi dintr-o societate.

Publicitate

În data de 04 aprilie 2023, polițiștii au fost sesizați, de către reprezentantul unei societăți, cu privire la faptul că, pe timpul nopții, persoane necunoscute au pătruns, prin forțarea unei ferestre, în interiorul unei shaormerii, situată pe strada Calea București din județul Brașov, de unde au sustras un telefon mobil și o sumă de bani.

În urma activităților operative efectuate, polițiștii au reușit identificarea persoanei bănuite de comiterea furtului, un tânăr, fără locuință stabilă, în vârstă de 21 de ani, precum și depistarea și conducerea acestuia la unitatea de poliție.

Ulterior, cercetările au fost extinse de către polițiști și s-a stabilit că tânărul ar fi comis încă un furt în dauna aceleiași societăți, cu patru nopți înainte, când ar fi sustras, printr-o metodă similară, o sumă de bani și un telefon mobil.

Publicitate

În baza anchetei desfășurate, polițiștii au dispus măsura reținerii pentru 24 de ore a persoanei bănuite și introducerea în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov.

Ulterior, tânărul a fost prezentat judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Brașov, care a dispus măsura arestării preventive pentru o perioadă de 30 de zile.

Cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes