Connect with us
Publicitate

Social

A călcat accelerația și a dat de probleme penale

Publicat

pe

Polițiști din cadrul Serviciului Rutier Brașov efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, „falsul material în înscrisuri oficiale” și „uzul de fals”. În fapt, miercuri după amiază, în jurul orei 18.00, polițiștii  au depistat în trafic un bărbat, în vârstă de 43 ani din județul Covasna, care conducea un autovehicul pe Calea Feldioarei din Brașov, încălcând limita legală de viteză prevăzută pentru acel sector de drum.

Cu ocazia verificării documentelor personale și ale autovehiculului condus, bărbatul a prezentat cadrelor de poliție un permis de conducere emis de către autoritățile ungare. Procedându-se la verificarea în baza de date a Poliției Române a acestora, s-a constatat faptul că permisul de conducere figurează ca aparținând unei alte persoane, iar conducătorul auto nu deține permis de conducere.

În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes