Connect with us
Publicitate

Eveniment

A aterizat pasagerul 100.000 pe Aeroportul Braşov. Cu întârziere, dar a ajuns cu bine

Publicat

pe

Publicitate

Aeroportul Internațional Brașov marchează astăzi pasagerul cu numărul 100.000, în mai puțin de 9 luni de la inaugurare. Pasagerul a ajuns la Brașov cu avionul care a decolat în această după-amiază de la Dortmund. 

Deşi aeronava era programată să aterizeze în jurul prânzului la Braşov, a avut o întârziere considerabilă. Spre seară a ajuns la destinaţie, după ce a plecat cu întârziere din Germania.

Pasagerul cu numărul 100.000 a fost o doamnă care a venit alături de soț și cei doi copii.

La aterizare, pasagerul cu numărul 100.000 a fost așteptat de oficialitățile județului. Printre cei prezenți a fost chiar Adrian Veştea, ministrul Dezvoltării.

Publicitate

„Acest moment nu reprezintă doar o cifră, ci un simbol al progresului, inovației și dedicației comunității noastre. După mulți ani de muncă și așteptări, aeroportul devine simbolul viziunii, speranței și unității, deschizând o poartă către oportunități nelimitate și conectând Brașovul cu restul lumii. Determinarea, inovația și susținerea constantă a comunității au fost pilonii acestei realizări, fiecare zbor și călătorie reflectând dorința noastră comună de creștere.

Mai mult decât un simplu punct de tranzit, Aeroportul Brașov reprezintă mândria locală și o promisiune pentru viitor, transformând un teren gol într-o fereastră deschisă spre lume. Înainte de a vă îmbarca în următoarea călătorie, împărtășiți această realizare. Aeroportul va prospera datorită contribuției fiecăruia. Astăzi, autoritățile locale, presa și fiecare brașovean au posibilitatea de a contribui semnificativ la dezvoltarea lui. Să ne mândrim că avem cel mai modern aeroport din România, un aeroport care unește Brașovul cu Europa și aduce mai aproape pe cei dragi, marcând o filă importantă de istorie prin construirea primului aeroport în ultimii 50 de ani în România.

Astăzi, avem un singur scop: să vedem Brașovul înflorind în inima României. Mă bazez, ca de fiecare dată, pe comunitate pentru a duce aeroportul Brașov la nivelul următor!

Călătorului cu numărul 100.000 îi spunem „Bine ați venit acasă!” Continuăm!”, a scris Adrian Veştea pe pagina personală de Facebook.

Anul trecut în iulie, după 29 de zile de funcționare a Aeroportului Internațional Brașov-Ghimbav, întâmpinam pasagerul cu numărul 10.000.

Astăzi, la mai puțin de un an, la 269 de zile mai exact, am primit-o cu bucurie pe pasagera cu numărul 100.000, alături de soț și cei doi copii, adică pasagerii 100.001, 100.002 și 100.003.

„Recunoașterea și recunoștința noastră merg către oamenii care cred în noi, fiind motorul succesului AIBG.

Vreau să exprim sincere mulțumiri echipei Aeroportului pentru atențiile oferite astăzi, inclusiv accesul în Salonul VIP valabil un an. Apreciez colaborarea eficientă și dedicarea în atingerea obiectivelor comune. Suntem bucuroși să avem parte de o echipă atât de profesionistă și dedicată ca parteneri.

Mulțumim echipei Wizz Air pentru receptivitatea constantă și sprijinul acordat demersurilor noastre. Gestul generos de astăzi, oferirea unui voucher în valoare de 100 € pasagerului, reflectă angajamentul vostru față de calitate și satisfacția clienților.

Mulțumesc, Teleferic Grand Hotel, cel mai bun hotel din România, pentru menținerea înaltului standard al clasificării hoteliere și în generozitatea dumneavoastră de a oferi un sejur de un weekend gratuit frumoasei familii de brașoveni, familia Moroșan.

Fapta bună de a sprijini acest demers gratuit de către atâtea entități reflectă bunăvoința colectivă pentru operaționalizarea acestui aeroport, atât de iubit de noi toți. Contribuția lor este esențială în construirea unei comunități aeroportuare prospere şi doar prin colaborare, nu individual, putem să avem succes.”, a transmis președintele Consiliului Judeţean Braşov, Șerban Todorică.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes