Connect with us
Publicitate

Social

800 de lei pe lună, 4 ore de muncă pe zi și o masă caldă zilnic. Este oferta Universității Transilvania pentru studenții care vor să lucreze la cantină

Publicat

pe

Studenții Universității Transilvania care vor să câștige cel puțin 800 de lei muncind doar 4 ore într-un program flexibil și să aibă și o masă asigurată pe zi vor putea și în acest an să se înscrie pentru a deveni ajutoare la cantinele de pe Colină și Complex Memo, anunță radiobrasovfm.ro.

Conducerea Universității vrea să continue programul inițiat anul trecut de suplinire a personalului necesar cu studenții care vor să se implice.

„Am avut un grup de studenți care a ajutat la cele două cantine ale universității, având în vedere și numărul redus de personal pe care îl avem acolo. Este o selecție. Va fi și anul acesta. Anul trecut au fost 18 studenți selectați, 18 care au și rămas o perioadă destul de lungă. Nu vă gândiți că gătesc, nu sunt bucătari, dar ajută în zona aceasta de logistică, să spunem așa, de etichetare, de verificare, de ordine, organizare”, a explicat prof.dr.ing. Daniel Munteanu, prorector cu studenții și legătura cu mediul economic și socio-cultural.

O primă selecție se va face în a doua jumătate a lunii octombrie. Bursa pe care o pot primi studenții poate ajunge și la 1200 de lei pe lună, dacă sunt serioși.

Publicitate

„Cei care au ajutat la cantine au primit o bursă de 800 lei, provenită din venituri proprii. Această bursă poate varia între 500 lei și 1500, deci depinde. Dacă nu mă înșel, cred că anul trecut trei dintre ei, care au fost extrem de implicați, au primit 1200, spre final, la propunerea conducerii cantinei”, a adăugat prof. dr. ing. Daniel Munteanu.

Pentru moment, cantinele Universității încă nu sunt deschise, dat fiind că încă nu a început cazarea studenților. Anul universitar la Brașov va fi deschis oficial în 2 octombrie.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes