Connect with us
Publicitate

Eveniment

8 ani și 10 luni de închisoare cu executare pentru fostul președinte al CJ Brașov, Aristotel Căncescu. Ani grei după graţii pentru foști consilieri județeni și un actual primar

Publicat

pe

Publicitate

Fostul președinte al Consiliului Județean Brașov, Aristotel Căncescu, a ajuns la 8 ani și 10 luni de închisoare cu executare, după ce a primit o pedeapsă suplimentară într-un alt dosar. Ani grei după gratii și pentru mai mulți foști consilieri județeni și un actual primar, în dosarul „Mită la partid”.

În acest dosar, fostul președintele al Consiliului Județean Brașov a primit o nouă condamnare, astfel că a ajuns la o sentință de 8 ani și 10 luni de închisoare cu executare.

De asemenea, foști și actuali liberali, dar și funcționari, au fost condamnați la închisoare sau obligați la plata unor amenzi penale, pentru mărturie mincinoasă. Astfel, fostul consilier județean Sebastian Grapă a primit o pedeapsă de 7 ani de închisoare cu executare, Matei Gavril și Claudiu Cornea, alți foști consilieri județeni, câte 6 ani de închisoare, iar Adrian Neag, alt fost ales local, 5 ani de închisoare cu executare, transmite Radio România Braşov FM.

Actualul primar din Șercaia, Paltin Cristinel, a fost condamnat și el la doi ani de închisoare cu executare.

Publicitate

Reamintim că, în luna februarie, Curtea de Apel Brașov a decis să-l condamne la 7 ani și 10 luni de închisoare cu executare pe fostul președinte al Consiliului Județean Brașov, Aristotel Căncescu, într-un dosar de corupție

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Alexandru

    19 aprilie, 2022 at 8:37 am

    LA MULȚI ANI….!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes