Connect with us
Publicitate

Turism

59 de bilete de tratament balnear pentru pensionarii din județul Brașov. Primele plecări sunt programate în această săptămână

Publicat

pe

Publicitate

Pensionarii din Brașov care vor să se bucure de o vacanță într-o stațiune balneară din România trebuie să se grăbească să prindă un bilet pus la dispoziție de Casa Județeană de Pensii Brașov. Pentru luna martie, instituția a primit 59 de tichete pe care să le distribuie brașovenilor interesați de un astfel de concediu.

Astăzi, 07.03.2022, Casei Județene de Pensii Brașov i-au fost repartizate un număr de 59 de bilete de tratament în stațiunile pe care le deține Societatea de Tratament Balnear și Recuperare a Capacității de Muncă “T.B.R.C.M.” – S.A., respectiv: 1 Mai, Amara, Bala, Buzias, Covasna, Geoagiu Băi, Olănești, Pucioasa, Sărata Monteoru, cu începere din 09, 10 și 11 martie, în funcție de stațiune. Având în vedere timpul scurt între primirea acestora și data plecării în stațiune, pentru prima serie de biletele, nu se va face repartiția automată în funcție de punctaj, biletele de tratament vor fi eliberate în funcție de numărul cererii, fără o repartizare prealabilă pe bază de punctaj”, a declarat Bogdan Neferică, purtătorul de cuvânt al Casei de Pensii Brașov.

Biletele de tratament pentru prima serie se pot ridica de la sediul instituției, din strada 13 Decembrie, numărul 43A – camera 3. Relații suplimentare se pot obține la numărul de telefon 0268418055 – Compartiment Bilete de Tratament.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes