Connect with us
Publicitate

Fapt divers

S-a stabilit data de începere a Oktoberfestului la Braşov. Detalii despre eveniment

Publicat

pe

S-a intrat în linie dreaptă cu pregătirile pentru ediţia din acest a celui mai mare festival al berii, Oktoberfest. Braşovul va fi gazda evenimentului între 1 şi 11 septembrie.

Publicitate

Mai puţin de o lună a mai rămas până la cel mai mare festival al berii din România, Oktoberfest 2022. După doi ani în care nu s-a putut desfăşura aşa cum eram obişnuiţi, anul acesta organizatorii se pregătesc să întâmpine un număr record de oaspeţi.

Ca de obicei în ultima perioadă, evenimentul se desfăşoară în parcarea de pe locul fostului Stadion Municipal, unde, pe lângă corturile care vor fi amplasate pentru servirea berii şi spectacole, vor exista terase, un parc de distracţii şi multe surprize pentru cei care aleg să se bucure de festival.

„Zike Zake, Zike Zake dragi români, Grosse eveniment se pregăteşte la Braşov în perioada 1-11 septembrie, la fostul Stadion Municipal, acolo unde ne-am mai întâlnit şi anii trecuţi! Berea Malzbier din care s-au pus la rece… câţiva hectolitri care să astâmpere setea pofticioşilor, cârnaţii germani şi faimoşii covrigi brezel, premiile pentru norocoşi şi parcul de distracţii pentru copii! Soacrele deja scriu «biletele de voie», iar nevestele îşi pregătesc dirdl ca să fie precum adevăratele bavareze. Voi ce faceţi, domnilor, în 1-11 septembrie? Scoateţi halbele de la naftalină şi haideţi să ne distrăm schoen, aşa cum numai la Oktoberfest Brasov 2022 se face şi să nu uitaţi de pălărie! Eu acum mă pornesc din Muenchen! Mit liebe, Onkel Hans”, au transmis organizatorii Oktoberfest, potrivit adevarul.ro.

Publicitate
Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Publicitate

De Interes