Connect with us
Publicitate

Eveniment

13 persoane din Stupini amendate de Poliţia Locală Braşov pentru cu au aruncat gunoiul în loc nepermis

Publicat

pe

13 persoane din Stupini au fost amendate pe Poliţia Locală Braşov pentru că au aruncat gunoi pe platforma de deșeuri menajere situată pe Str. Dimitrie Anghel din cartierul Bartolomeu Nord.

Publicitate

Oamenii au fost sancţionaţi cu 3.200 de lei pentru că au depozitat gunoiul la alt punct de colectare decât cel arondat și pentru aruncarea/ depozitarea deșeurilor lângă platformă.

„Reamintim cetățenilor din municipiu că, potrivit HCL nr.149/ 2017, *R, ”depozitarea de către persoanele fizice sau juridice a deșeurilor la alt punct de colectare decât cel la care a fost arondat conform contractului încheiat cu operatorul licențiat” și  ”aruncarea și/sau depozitarea pe domeniul public și privat al municipiului a deșeurilor de orice tip” constituie contravenții și se sancționează cu amendă de la 800 lei la 1600 lei pentru persoanele fizice și cu amendă de la 1600 lei la 2500 lei pentru persoanele juridice.

Precizăm faptul că Poliția Locală Brașov desfășoară permanent acțiuni de monitorizare/ verificare a platformelor de deșeuri și a zonelor din municipiu vizate de persoanele care aleg să arunce/ depoziteze ilegal deșeuri menajere, rezultate din construcții, etc., și va sancționa orice nerespectare a prevederilor legale în domeniu, conform atribuțiilor.”, a transmis Poliţia Locală Braşov

Publicitate
Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes