Connect with us
Publicitate

Social

507 cereri pentru redeschiderea grădinițelor de stat, din oraș

Publicat

pe

507 cereri pentru redeschiderea grădinițelor de stat, în vacanța de vară, au fost depuse, de părinți, până astăzi la Braşov. Alte 168 de cereri au fost depuse pentru localitățile din tot județul. Practic, vorbim despre 675 de cereri de redeschidere a grădinițelor în vacanța de vară, în tot judeul, dar, potrivit reprezentanților Inspectoratului Școlar Județean (IȘJ) Brașov, numărul este de aproape două ori mai mic decât în anii precedenți.

„Situația centralizată, pe unități școlare, a fost transmisă autorităților publice locale pentru a decide, prin consultare, asupra listei unităților de învățământ preșcolar de stat care vor organiza activități recreative cu copiii în perioada vacanței de vară. Totodată, Ministerul Educației și Cercetării a emis un ghid cu Recomandări pentru desfășurarea activităților cu copiii în unitățile de învățământ preșcolar, în perioada vacanței de vară 2020, ghid transmis tuturor unităților școlare cu nivel preșcolar cu program prelungit. Lista cu unitățile de învățământ preșcolar care se vor deschide în perioada verii va fi publicată de către Inspectoratul Școlar Județean Brașov”, au precizat reprezentanții IȘJ Brașov.

Dacă vor mai fi cereri pentru a aduce copilul la grădiniță, părinții vor trebui să le depună la unitatea care organizează activități recreative. Cererile vor fi soluționate în limita locurilor disponibile de către unitatea primitoare sau de către Inspectoratul Școlar Județean Brașov, cu respectarea condițiilor de prevenire și combatere a îmbolnăvirii cu SARS-CoV-2.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes