Connect with us
Publicitate

Administrație

50 de poliţişti şi jandarmi păzesc duminică urnele de la Şinca Nouă, acolo unde localnicii își aleg noul primar

Publicat

pe

Structurile teritoriale din cadrul M.A.I. angrenate în organizarea și desfășurarea alegerilor locale din data de 27 iunie, au luat toate măsurile, potrivit competenței, pentru asigurarea unui climat de liniște și siguranță publică. Aceste măsuri urmăresc buna derulare a procesului electoral, precum şi un mod de acţiune corect şi echidistant al efectivelor implicate.

Publicitate

Polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Brașov, alături de reprezentanți ai Inspectoratului Județean de Jandarmi Brașov și ai Grupării Mobile de Jandarmi Brașov se vor afla în misiuni pentru asigurarea măsurilor de protecţie, ordine și siguranță publică, la secțiile de votare, precum și în locurile de depozitare a buletinelor de vot.

Măsurile de pază şi protecţie instituite la locaţiile secţiilor de votare presupun prezenţa efectivelor pentru a preveni apariţia unor incidente de natură să perturbe procesul de votare.

Astfel, în perioada 26 – 27 iunie, 50 de forțe de ordine vor fi angrenate în activități menite să asigure buna desfășurare a procesului electoral, asigurând paza şi protecţia a trei secţii de votare constituite în județul Brașov, pe raza comunei Șinca Nouă, asigurând totodată măsuri de ordine şi linişte publică, în vederea prevenirii oricăror fapte antisociale.

Publicitate

Pentru intervenţia efectivă la eventuale incidente, jandarmii angrenați în paza şi protecţia secţiilor  de votare, vor fi sprijiniţi, la solicitare, de patrulele formate din polițiști și jandarmi, aflate în dispozitivul curent de intervenţie, care îşi vor desfăşura activitatea în zonă.

Pentru un plus de siguranță, vor fi constituite  rezerve de intervenție și echipe de cercetare, capabile să intervină în cel mai scurt timp, dacă situația o va impune.

Premergător procesului electoral, lucrători din cadrul I.S.U. Brașov au efectuat verificări la obiectivele în care sunt organizate secțiile de votare, fiind înlăturate disfuncționalitățile pe linia apărării împotriva incendiilor.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes