Connect with us
Publicitate

Administrație

44 de utilaje de deszăpezire au curățat străzile din municipiul Brașov noaptea trecută. La această oră se circulă bine pe toate drumurile din oraș

Publicat

pe

Publicitate

Ultima zi calendaristică de iarnă a venit cu ninsori abundente în Brașov, iar autoritățile au fost nevoite să scoată din garaje utilajele de deszăpezire. 44 de autospeciale au intervenit încă de seara trecută, de la ora 18.30, pe străzile din Brașov. În primă etapă au fost curățate drumurile principale, apoi cele secundare și la final cele din interiorul cartierelor.

Responsabilii spun că la această oră toate drumurile principale și majoritatea celor secundare sunt deszăpezite, dar 8 utilaje continuă să acționeze în interiorul cartierelor. Au fost trimise sărărițe și în Poiana Brașov. În stațiune s-a acționat cu 5 utilaje, iar alte trei au deszăpezit drumul dintre Livada Poștei și Poiana Brașov. Autospecialele au împrăștiat în tot orașul aproximativ 230 de tone de material antiderapant, iar în stocul municipalității mai există în jur de 3.200 de tone de sare.

Pentru deszăpezirea din sezonul 2021-2022 sunt pregătite 86 de autospeciale și utilaje:
– 31 de utilaje de mari dimensiuni cu lamă și răspânditor;
– 15 unimoguri cu lamă și răspânditor;
– 2 tractoare cu lamă și răspânditor;
– 27 de tractorașe cu lamă și răspânditor;
– 11 utilaje de încărcare: încărcătoare frontale, buldoexcavatoare și buldozere.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes