Connect with us
Publicitate

Administrație

Primăria vrea să afle părerea brașovenilor despre amenajarea unor noi drumuri forestiere

Publicat

pe

Publicitate

Șase drumuri forestiere noi ar putea fi amenajate în pădurile din jurul Brașovului, iar autoritățile vor să afle de la brașoveni care ar fi cele mai bune variante pentru aceste proiecte. Până pe data de 7 octombrie, cei interesați pot consulta variantele propuse de municipalitate pe site-ul primăriei Brașov, acolo unde pot fi citite și prezentările drumurilor forestiere propuse.

Variantele de amenajare ar fi următoarele:

  • Prelungire Susai
  • Drum de legătură Timușul Sec Mare – Timișul Sec Mic
  • Răcădău – Noua
  • Pârâul Cheii
  • Carierei – Warthe
  • Legătură Troainer – Crucur

„Această consultare publică are loc în urma deciziei Consiliului Local de a renunța la proiectul drumul forestier Gorița, în urma numeroaselor proteste din partea societății civile.

Având în vedere că, în anul 2017, Municipiul Brașov a semnat un contract de finanțare cu Agenția pentru Finanțarea Investițiilor Rurale (A.F.I.R.), contract în cadrul căruia era prevăzută și amenajarea drumului forestier Gorița, municipalitatea este în etapa în care fie propune finanțatorului înlocuirea acestui drum cu alte drumuri forestiere, fie renunță la contractul de finanțare. Pentru a lua cea mai bună decizie pentru comunitatea brașoveană, primăria dorește să afle care este părerea brașovenilor cu privire la acest proiect”, au anunțat oficialii primăriei Brașov.

Publicitate

Brașovenii își vor putea exprima opinia în legătură cu amenajarea acestor drumuri forestiere accesând link-ul – https://www.brasovcity.ro/ro/formular_feedback/21

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes