Connect with us
Publicitate

Eveniment

40 de amenzi aplicate de poliţiştii braşoveni în doar o singură zi, pe DN 13

Publicat

pe

La data de 25 iunie, Serviciul Rutier Brașov, împreună cu Poliția Municipiului Brașov- Biroul Rutier, Poliția Orașului Rupea și cu polițiști din cadrul Serviciului Rutier Mureș, au organizat și desfășurat o acțiune cu efective mărite pe D.N. 13, în sistem “Cascadă”, acțiunea având ca scop depistarea și sancționarea conducătorilor auto care încalcă regimul legal de viteză, în zonele unde au fost înregistrate evenimente rutiere pe fondul nerespectării acestei reguli de circulație. 

În cadrul activităților desfășurate au fost angrenați 20 de polițiști, 14 dintre aceștia fiind din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Brașov, care au utilizat 5 aparate de măsurare a vitezei.

Pentru abaterile constatate, pe raza teritorială a județului Brașov, au fost aplicate 40 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 19.000 lei și au fost reținute, în vederea suspendării, două permise de conducere, unul pentru depășirea limitei legale de viteză și unul pentru conducere a vehiculului sub influența alcoolului.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes