Connect with us
Publicitate

Eveniment

Mesaj Ro-Alert în Braşov. ISU anunţă descărcări electrice, intensificări ale vântului şi grindină

Publicat

pe

lightning strike on cloudy sky during night time
Publicitate

Alertă extremă trimisă de ISU Braşov tuturor locuitorilor din oraş. În urmă cu puţin timp autorităţile au transmis un mesaj Ro-Alert în care au anunţat că în urmează să vină o furtună. ISU a transmis că între 16.35 şi 17.30 vor fi descărcări electrice, intensificări ale vântului şi grindină.

„AVERTIZARE METEO DE FURTUNA cu averse torentiale ce vor cumula 35…40/mp, descarcari electrice, intensificari ale vantului, grindina. Perioada de manifestare 16.35-17.30. Intrerupeti activitatile in aer liber. Evitati deplasarile si luati masuri de adapostire si autoprotectie. Nu stationati sub arbori, panouri publicitare sau retele electrice. Conduceti cu prudenta. Accesati canalele media si aplicatiile din mediul on-line ale DSU, IGSU si ANM pentru mai multe informatii si actualizari despre eveniment.”, este mesajul pe care l-a trimis ISU Braşov.

Totodată Administrația Națională de Meteorologie a emis şi o avertizare meteo de tip Nowcasting, Cod Portocaliu valabil de la : 31-07-2021 ora 16:35 până la : 31-07-2021 ora 17:30 pentru județul Braşov, în zonele: Brașov, Zărnești, Codlea, Râșnov, Bran, Ghimbav, Vulcan, Cristian, Poiana Mărului, Holbav; Se vor semnala : averse torenţiale ce vor depăşi 35-40 l/mp, frecvente descărcări electrice, vijelii, grindină

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes