Connect with us
Publicitate

Eveniment

350 de militari și 50 de mijloace tehnice vor defila pe străzile Brașovului, pe 1 Decembrie. Brașovenii și turiștii sunt așteptați să celebreze Ziua Națională a României în centrul orașului

Publicat

pe

Instituția Prefectului Județul Brașov și Garnizoana Brașov îi invită pe brașoveni, dar și pe turiști, joi, 1 Decembrie 2022, la ceremonia militară și religioasă dedicată Zilei Naționale a României. Ceremonia va avea loc în municipiul Brașov, pe Bulevardul Eroilor (zona Pieței Tricolorului), începând cu orele 12:00.

Defilarea personalului și tehnicii militare se va desfășura cu efective aparținând Brigăzii 2 Vânători de Munte „Sarmizegetusa”, Inspectoratului de Jandarmi Județean „Nicolae Titulescu”, Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Țara Bârsei” al județului Brașov și Inspectoratului de Poliție Județean.

În încheierea ceremoniei vor defila, prezentând onorul, 350 de militari și 50 de mijloace tehnice, reprezentând Ministerul Apărării Naționale și Ministerul Afacerilor Interne, urmați de un survol al aeronavelor aparținând Aeroclubului Teritorial „Iosif Șilimon” Brașov.

La festivitate vor participa atât oficialități locale și cadre militare din structuri aflate în compunerea Garnizoanei Brașov, cât și cadre militare în rezervă și în retragere, alături de veterani ai celui de-al Doilea Război Mondial.

Publicitate

O retragere cu torțe a 200 de militari, aparținând structurilor Ministerului Apărării Naționale și Ministerului Afacerilor Interne, va avea loc începând cu orele 18:00 pe itinerarul Biserica Neagră – Strada Mureșenilor – Bulevardul Eroilor – Piața Tricolorului – Bulevardul 15 Noiembrie – Comandamentul Brigăzii 2 Vânători de Munte „Sarmizegetusa”.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes