Connect with us
Publicitate

Social

350 de militari, 60 de autospeciale şi blindate, dar şi avioane şi paraşutişti, la parada de 1 Decembrie de la Braşov

Publicat

pe

Cu ocazia sărbătoririi Zilei Naționale a României, vineri, 1 decembrie 2023, pe Bulevardul Eroilor (zona Pieței Tricolorului) va avea loc o ceremonie militară și religioasă începând cu ora 12.00 la care vor participa efective aparținând Ministerului Apărării Naționale și Ministerului Afacerilor Interne.

Publicitate

La festivitate vor participa atât oficialități locale și cadre militare din structuri aflate în compunerea garnizoanei Brașov, cât și cadre militare în rezervă, în retragere și veterani.

În încheierea ceremoniei vor defila, prezentând onorul publicului prezent la eveniment, aproximativ 350 de militari și 60 de mijloace tehnice, aparținând Ministerului Apărării Naționale, Ministerului Afacerilor Interne și grupului de luptă din cadrul Forțelor Terestre Avansate din Cincu.

De asemenea, în funcție de condițiile meteorologice, vor fi executate 2 salturi cu parașuta, iar aeronave aparținând Aeroclubului teritorial „Iosif Șilimon” Brașov vor survola zona de desfășurare a ceremoniei.

Publicitate

Aproximativ 200 de militari din cadrul structurilor Ministerului Apărării Naționale și Ministerului Afacerilor Interne vor efectua o retragere cu torțe, începând cu ora 18.00,  pe itinerariul Piața Sfatului – Strada Mureșenilor – Bulevardul Eroilor – Comandamentul Brigăzii 2 Vânători de Munte „Sarmizegetusa”.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes