Connect with us
Publicitate

Administrație

35% dintre casele din Stupini vor avea canalizare. Termenul limită, noiembrie 2021

Publicat

pe

man in blue and orange jacket and blue denim jeans wearing blue helmet

Printr-un contract aflat în desfășurare, posesorii de gospodării din noile zone rezidențiale din Stupini, vor putea accesa rețeaua de canalizare. Până la sfârșitul lunii noiembrie, 35% din case vor fi branșate. Termenii proiectului au fost explicați de către Directorul Programe Externe al Companiei Apa, Doru Șopterean și Dan Ganea, Șeful Serviciului Tehnic al Companiei Apa.

Proiectele sunt finanțate prin fonduri europene, iar casele ce urmează a fi construite în perioada următoare, începând cu 2022, nu pot fi adăugate în proiectul actual, acestea urmând a primi alte fonduri.

Aceasta este Etapa I a unui plan mai mare, conceput de Compania Apa. Etapa a II-a va începe în 2022 și va presupune accesarea de alte fonduri europene, prin intermediul Programului Operațional de Infrastructură Mare. Astfel, până în 2024, cea mai mare parte a cartierului va avea canalizare perfect funcțională. Există, însă și o a treia categorie de persoane pentru care se va realiza un proiect separat în viitorul apropiat”, au declarat cei doi oficiali.

 

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes