Connect with us
Publicitate

Administrație

Războiul împotriva rablelor abandonate din Brașov continuă. În primele nouă luni din acest an, 280 de mașini au fost ridicate de pe domeniul public

Publicat

pe

Mașinile abandonate în oraș au devenit un adevărat fenomen la Brașov. Din luna ianuarie și până acum polițiștii locali au identificat pe străzile, trotuarele și în parcările din oraș 333 de mașini pe care proprietarii le-au abandonat.

Cele mai multe cazuri au fost depistate după ce brașovenii au făcut sesizări către autorități în legătură cu vehiculele abandonate. În fiecare caz agenții au pornit procedurile de identificare a proprietarilor și așa au reușit să elibereze domeniul public de mormanele de fiare vechi.

„În urma notificărilor emise de primărie și Poliția Locală, 158 de proprietari ai acestor mașini le-au ridicat prin mijloace proprii de pe domeniul public, iar 122 dintre caroseriile vechi și vehiculele nefuncționale, uitate de proprietari pe domeniul public, au luat drumul cimitirului auto în urma intervenției firmei care efectuează, pentru municipalitate, serviciul de ridicare a mașinilor abandonate pe domeniul public.

În acest moment sunt în lucru 53 de dosare aflate în diferite etape procedurale pentru identificarea proprietarilor și somarea acestora în vederea ridicării vehiculelor abandonate pe domeniul public”, au declarat reprezentanții Poliției Locale Brașov.

Publicitate

Autoritățile spun că cele mai multe rable au fost abandonate pe trotuare, pe străzi, pe spațiul verde, pe locuri de pacare deținute de alte persoane sau chiar în locuri unde oprirea și staționarea mașinilor sunt interzise. Brașovenii care observă astfel de vehicule abandonate pe domeniul public pot face sesizări la numărul de telefon 0268.954 sau, în scris, la adresa de mail [email protected].

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes